Stranice

Horvátország Pizza vadspárga isztriai

Recept 4 kis pizzát vagy még 3.
250 g hideg víz és megmérjük vele nadrobiti 15 g friss élesztő, egy kis keverjük, hogy oldjuk fel az élesztőt, majd adjunk hozzá 10 g cukrot és 10 gramm só, keverjük meg, és adjunk hozzá 500 g lisztet. Egy tálban keverjük össze, hogy együtt, vegye ki az asztali és kézi gyúrjuk, hogy sima legyen (kb 5 perc). Kis tál bevont olaj, megsemmisíteni az ő labdát a tésztát, és fedjük néhány nejlon. Egy óra múlva ismét gyúrjuk a tésztát, így ismételni még 2-szer. Ezután a tésztát hagyjuk hűlni néhány órán vagy egy éjszakán át. Ebből tésztát teheti kenyeret vagy zsemlét.
A második napon a tésztát oszd 4 egyenlő részre, (vagy 3), vágott 4 zsír sütőpapírral és ujjaik szét 4 kör. Fedjük le egy ruhával, és hagyjuk fél órát, hogy emelkedik.
Töltőanyagok a "my" pizza: Fekete olajbogyó tapenáddal, 2 szelet sonka, egy kis olvadás sajt, egy kis kék sajt, 200 g előfőzött vad spárga, egy marék két sült koktélparadicsommal, bors és olívaolaj.
Tekercses a tésztát első kent paszta olívabogyó, azonban a kis csíkokra vágott sonkát, morzsolt sajtot, spárga, paradicsom, temetni olaj. Süssük előmelegített sütőben 10-12 perc alatt nagyon. https://opg-santalab.blogspot.com

Nema komentara:

Objavi komentar